Hargitai-Mezőfi Ügyvédi Iroda


Az ügyvédi iroda 2004-ben jött létre, tagjai dr. Hargitainé dr. Mezőfi Andrea. és dr. Hargitai László.

A családi vállalkozásban működő irodában szerencsésen ötvöződnek az ügyfeleket magánemberként szolgáló ügyvédi közreműködések a cégek világában szokásos ügyvédi feladatokkal.

Az ügyfelekkel szakmai bizalmon alapuló jó emberi kapcsolatot, egyénre szabott viszonyt igyekszünk ápolni. Feladatainkat úgy egyedi megbízás, mint állandó megbízás keretein belül teljesítjük, a díjazás szempontjából is kölcsönösen előnyös megoldásokat nyújtva.


A Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán igazságügyi igazgatás alapszakon felsőfokú végzettséget szerzett, megelőzően jogi asszisztens képzést végzett fiunk, Hargitai László látta el az asszisztensi feladatokat több éven keresztül.


Ügyfeleink számára eseti- és tartós megbízás alapján nyújtjuk szolgáltatásainkat. A megbízás tartalmától függően alakítjuk ki együttműködésünket.
Az ügyvédi közreműködésre akár óradíj, akár egyösszegű munkadíj ellenében kerül sor. A díjazás mértékéről minden esetben előzetes tájékoztatást adunk és megállapodunk ügyfeleinkkel. Igyekszünk tárgyalási és egyéb szakmai elfoglaltságaink mellett elérhetőségünkről folymatosan gondoskodni, ügyfeleinkkel a kapcsolatot tartani.

Együttműködő Partnereink:
 

Antonio Arderio Freixa ügyvéd
ARDERIU ABOGADOS
http://www.arderiuabogados.com/
Barcelona

Kapcsolat

Cím: 1118 Budapest, Frankhegy u. 11. XI. em.41.

Telefon: (36 1) 365 10 45

E-mail: laszlo.hargitai@hargitai-law.hu

andrea.mezofi@hargitai-law.huKérdése van? Írjon nekünk!

Többet szeretne megtudni?


Keressen minket bizalommal