Hargitai-Mezőfi Ügyvédi Iroda


Az ügyvédi iroda 2004-ben jött létre, tagjai dr. Hargitainé dr. Mezőfi Andrea. és dr. Hargitai László.

A családi vállalkozásban működő irodában szerencsésen ötvöződnek az ügyfeleket magánemberként szolgáló ügyvédi közreműködések a cégek világában szokásos ügyvédi feladatokkal.

Az ügyfelekkel szakmai bizalmon alapuló jó emberi kapcsolatot, egyénre szabott viszonyt igyekszünk ápolni. Feladatainkat úgy egyedi megbízás, mint állandó megbízás keretein belül teljesítjük, a díjazás szempontjából is kölcsönösen előnyös megoldásokat nyújtva.


A Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán igazságügyi igazgatás alapszakon felsőfokú végzettséget szerzett, megelőzően jogi asszisztens képzést végzett fiunk, Hargitai László látta el az asszisztensi feladatokat több éven keresztül.


Ügyfeleink számára eseti- és tartós megbízás alapján nyújtjuk szolgáltatásainkat. A megbízás tartalmától függően alakítjuk ki együttműködésünket.
Az ügyvédi közreműködésre akár óradíj, akár egyösszegű munkadíj ellenében kerül sor. A díjazás mértékéről minden esetben előzetes tájékoztatást adunk és megállapodunk ügyfeleinkkel. Igyekszünk tárgyalási és egyéb szakmai elfoglaltságaink mellett elérhetőségünkről folymatosan gondoskodni, ügyfeleinkkel a kapcsolatot tartani.

Együttműködő Partnereink:

Dirk Bremicker LL.M.
RSB Rechtanwälte
https://www.rsb-kanzlei.de
Frankfurt am Main


Antonio Arderio Freixa ügyvéd
ARDERIU ABOGADOS
http://www.arderiuabogados.com/
Barcelona

Kapcsolat

Cím: 1118 Budapest, Frankhegy u. 11. XI. em.41.

Telefon: (36 1) 365 10 45

E-mail: laszlo.hargitai@hargitai-law.hu

andrea.mezofi@hargitai-law.huKérdése van? Írjon nekünk!

  ÜGYFELEINK VÉLEMÉNYE

  • Kedves Andrea! Nem győzök elég hálát adni a Jó Istennek, hogy annak idején segítségemre küldte és megismerhettem Önt. Belegondolni sem akarok, mi lett volna a segítsége nélkül. Azóta is hálás vagyok az önzetlen segítségéért amit értünk tett. Kívánok Önnek és családjának nagyon jó egészséget és kitartást ebben a nehéz időszakban!
   - 2020. ápr. 18.
  • Kedves Andrea! Köszönjük szépen munkáját és kedvességét, hisz nem csupán egy jogi szolgáltatást nyújtott, hanem mindvégig érezhettük, emberi segítő szavait, jószándékát! Isten áldja ezért és őrizze jó egészségben és sok boldogságban életét családja körében és munkája dolgos mindennapjaiban egyaránt! Hálával és tisztelettel köszönjük!
   2019. nov. 5.

  Többet szeretne megtudni?


  Keressen minket bizalommal